Στο «σφυρί» παλιά ακίνητα της Ολυμπιακής, στα Χανιά -

olumpiakh
Ακίνητα της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας- Υπηρεσίες Α.Ε. βγάζει για μία ακόμη φορά στην αγορά η Εθνική Τράπεζα ως ειδική εκκαθαρίστρια της εταιρείας.
Η Εθνική απευθύνει δημόσια πρόσκληση για τη συμμετοχή σε εκποίηση με ελεύθερη διαπραγμάτευση, για συνολικά έξι ακίνητα εντός κι εκτός Αθηνών, τα οποία θα μεταβιβασθούν ως έχουν- εφόσον φυσικά βρεθούν ενδιαφερόμενοι, δεδομένου ότι αντίστοιχες διαδικασίες έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν, από το 2009 και μετά.
Οι διαδικασίες εκποίησης έχουν οριστεί για το μήνα Μάϊο και αφορούν συνολικά τέσσερα ακίνητα της υπό ειδική εκκαθάριση εταιρείας στο δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης, ένα κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη κι επίσης ένα ακίνητο στο δήμο Χανίων. Το σημαντικότερο από τα ακίνητα υπό εκποίηση είναι ένα τετραώροφο κτίριο επιφάνειας 6.000 τ.μ., το οποίο χρησίμευε ως μηχανογραφικό κέντρο στο δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης, για το οποίο το ποσό εγγύησης έχει οριστεί στο 1 εκατ. ευρώ. Στα 650 χιλ. ευρώ έχει είναι το ποσό εγγύησης για ένα τριώροφο κτίριο 1.550 τ.μ. στην ίδια περιοχή, ενώ στα 500 χιλ. ευρώ αντιστοιχεί το ποσό εγγύησης για ένα όμορο οικόπεδο 2.500 τ.μ.. Χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι για τα πέντε ακίνητα η διαδικασία έχει επαναληφθεί συνολικά άλλες έξι φορές στο παρελθόν, ενώ για το ακίνητο των Χανίων είναι η τέταρτη επαναληπτική διαδικασία.
Αυτή τη φορά, για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ελεύθερης διαπραγμάτευσης, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα κληθούν να υποβάλλουν έγγραφη σφραγισμένη δεσμευτική προσφορά έως τις 9 Μαΐου. Οι προσφορές θα πρέπει να αναγράφουν το προσφερόμενο τίμημα, το οποίο θα είναι καταβλητέο τοις μετρητοίς.
: http://parapolitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.