ΔΝΤ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,Ι ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ......ΕΜΑΣ;;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ;;;;ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΔΕΙΤΕ!!!ΔΝΤ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
            ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ......ΕΜΑΣ;;;;
           
          
 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

             Πρίν από ενάμιση περίπου μήνα, έγραψα το άρθρο: “ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016”  και  έδωσα και έξι βίντεο, που τα εξαφάνισαν και τα έξι. 

            Όποιοι το διάβασαν ίσως να θυμούνται πως μεταξύ άλλων, έγραφα το εξής:  Για να δίνουν λοιπόν τώρα, την ημερομηνία “13 Απριλίου 2016”, ως ημερομηνία αρχής  παγκόσμιων γεγονότων, αυτό σημαίνει, πως έχουν δρομολογήσει γεγονότα για την Ελλάδα, που πρέπει απαραιτήτως να έχουν γίνει, μέχρι το αργότερο 10 Απριλίου.”
            Αυτό το επισημαίνω, για να γνωρίζουμε πως ότι αποφάσεις παίρνονται για την Ελλάδα, δεν είναι ούτε σημερινές, ούτε χθεσινές, αλλά είναι πολύ καιρό πριν “δουλεμένες”, από τους “φίλους”  μας τους Εβραιο-Σιωνιστές και τους Εβραιόδουλους πολιτικούς μας.
            Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, πως δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να  “διαρρεύσει” στην δημοσιότητα,  οποιαδήποτε μυστική συζήτηση, αν δεν θέλουν οι ίδιοι να  “διαρρεύσει”.

            Οπότε λοιπόν, αυτή η “διαρροή”, δόθηκε στην δημοσιότητα κατευθείαν από το ΔΝΤ, για να εξυπηρετήσει ένα και μόνο σκοπό.  Για να  ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, και να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ από το πρόγραμμα   “στήριξης” της ΕΛΛΑΔΟΣ.   Μία απόφαση, που όπως οι ίδιοι μας “αποκάλυψαν”, πρέπει να την έχουν πάρει, μέχρι τις 12 έως το πολύ 13 Απριλίου.!!!!!
(Απόσπασμα από την “διαρροή”)
Πόλ Τόμσεν”: Λοιπόν, μπορείτε απλά να κατηγορήσετε εμένα, αυτό θα είναι εντάξει. Πότε θέλουν να τελειώσει αυτή την αποστολή;
“Ντέλια Βελκουλέσκου”: Θέλουν να τελειώσει ιδανικά έως την 8η Απριλίου, οπότε μόλις μία εβδομάδα. Ή στις 12 ή 13 Απριλίου.

            Είναι τα γεγονότα,  που έγραφα,  πως πρέπει να έχουν δρομολογηθεί  για την Ελλάδα μέχρι τις 10 Απριλίου. Και το γεγονός αυτό όπως όλα δείχνουν, είναι η επίσημη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας, που ξεκινάει με την αποχώρηση του ΔΝΤ.
Αλλά τώρα, για να δικαιολογήσουν το γεγονός της αποχώρησης τους, παρουσιάζονται  ως  “θύματα”   και  μας ανέδειξαν σε  “κορυφαία κατασκοπευτική δύναμη”, ανώτερη της CIA που  “υποκλέψαμε” τις σκόπιμες διαρροές.!!!!!!
 Για κοιτάξτε μωρέ ......... τι κάναμε στους……. “καημένους” του ΔΝΤ.!!!!!!!

Λοιπόν επειδή από ότι διαβάζετε καθημερινά, το 90% είναι προπαγάνδα και το 9.9% είναι  παραπληροφόρηση, διαβάστε και αυτά που γράφω  και κατατάξτε τα , όπου θέλετε.

            Κατ’ αρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ ΒΑΣΙΚΟ.  Πως το όλο πρόγραμμα  “στήριξης” της Ελλάδος,  βασίστηκε  από την αρχή του σε αλλοιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ,  ακολούθησε μία Αντισυνταγματική διακρατική δανειακή σύμβαση  και η διεθνής παρανομία συνεχίστηκε, όταν και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ΔΝΤ, δήλωσαν πως παραβίασαν το καταστατικό τους, συνεχίζοντας να δανείζουν την Ελλάδα, ενώ το χρέος  από τον Νοέμβριο του 2011, είχε καταστεί  ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.