αποχαιρετα το ΔΟΚΟΙΠΠ ο Μιχαλης Βλαχακης

vlaxakis-mixalis
Μετά από ενάμιση χρόνο στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. ένας σημαντικός κύκλος κλείνει σήμερα με επιτυχία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιπρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, καθώς και για την αποφασιστική συμβολή τους στο έργο που παρείχε ο Οργανισμός στους Δημότες μας.
Στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. γνώρισα σπουδαίους, ικανούς και αφοσιωμένους εργαζόμενους και μοιράστηκα μαζί τους τις επιτυχίες, το όραμα και τις προκλήσεις της δημιουργίας, και κυρίως το στόχο να χτίσουμε μαζί έναν Οργανισμό – πρότυπο λειτουργίας, με σεβασμό στον δημότη και τον εργαζόμενο, με κοινωνική αναφορά, με αξιοκρατία, συλλογικότητα, αποτελεσματικότητα, εντιμότητα, κύρος και προσφορά στην κοινωνία.
Απευθυνόμενος κυρίως σε εσάς που ήσασταν οι βασικοί μου συνεργάτες, σας ευχαριστώ απο καρδιάς για όλα όσα μου προσφέρατε.
Ιδιαίτερη αναφορά οφείλω στους μικρούς μαθητές αλλά και στους «υπερήλικες» φίλους και φίλες που αποτέλεσαν την ΕΜΠΝΕΥΣΗ, για ότι απο κοινού, διοίκηση και υπηρεσία δημιουργήσαμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Στο τέλος αυτού του κύκλου, κερδίσαμε το σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και κυρίως την αναγνώριση της Κοινωνίας και των Δημοτών για την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών μας.
Κάθε τέλος αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή…
Μιχάλης Βλαχάκης
Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού
Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας
Δήμου Χανίω
/parapolitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.