ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ! Άρχισαν οι παραιτήσεις των γ.γ. των υπουργείωνÁÈÇÍÁ-ÅÈÍÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ 2012-ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ -ØÇÖÏÖÏÑÉÁ  ÁÐÏ ÅÊËÏÃÉÊÁ ÊÅÍÔÑÁ.(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)


Άρωμα εκλογών προσδίδουν στην ατμόσφαιρα οι παραιτήσεις των γενικών γραμματέων των υπουργείων.

Σήμερα αποχώρησε ο γγ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Στουπής επικαλούμενος αυστηρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.


«Για λόγους ανυπέρβλητους, αυστηρά προσωπικούς και επαγγελματικούς, είχα διατυπώσει προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Πρωθυπουργό της χώρας αίτημα αντικατάστασης από την θέση του Γενικού Γραμματέα εδώ και σαράντα μέρες. Οποιαδήποτε διαφορετική ερμηνεία της επιλογής μου αυτής δεν έχει ουδεμία βάση», αναφέρει ο κ. Στουπής σε σχετική του δήλωση. 

«Ευελπιστώ σε επόμενη φάση να έχουν εκλείψει οι αιτίες των προβλημάτων που με απασχολούν και να ξανασυμμετάσχω ενεργά και ανεξαρτήτου θέσεως στην συλλογική μας προσπάθεια» αναφέρει ο ίδιος.


Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί η παραίτηση του γγ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων 

Δημήτρης Τζώρτζης.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.