Την Παρασκευή η αναγγελία του «Νέου Πατριωτικού Κινήματος!»

Resized-0054Μετά από την άκρως επιτυχημένη πολιτική συγκέντρωση στο Βελλίδειο, όπου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κατάφερε τα μετατρέψει εκδήλωση κοπής πίτας σε εκρηκτικό ξέσπασμα του πατριωτικού Χώρου ο Καρατζαφέρης  συνεπικουρούμενος απο  Πατριωτικές Δυνάμεις το …Τολμά !
H αναγγελία του ονόματος και τις Πατριωτικές θέσεις του νέου Κινήματος που είναι το στοίχημα ζωής για τον Γ.Καρατζαφέρη θα γίνει αύριο στις 12:30 σε Κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών όπου θα δοθεί και συνέντευξη  Τύπου!
Ο Καρατζαφέρης άσχετα αν τον πας πολιτικά ή όχι αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά εφτάψυχος και ετοιμάστηκε για την μεγάλη Επιστροφή στην Πολιτική μετά το σκεπτικισμό που πέρασε τον τελευταίο ενάμισι  χρόνο !Resized-0064
Μεγάλο ρόλο έπαιξε και  η Βόρεια Ελλάδα που με την Συγκέντρωση στο Βελλίδειο του έδωσε φτερά και έκανε πολλούς στην Αριστερά αλλά και στην Δεξιά ν ψάχνονται…Αν μετρήσουμε και συγκρίνουμε  την συγκέντρωση που έκανε ο Κυριάκος σε Ξενοδοχείο στη Λάρισα ,άστα να πάνε !
Τότε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε μια φιλικκή κουβέντα στο Μακεδονία Παλλάς έδωσε το Σύνθημα για επιστροφή ,εντυπωσιασμένος και ο ίδιος απο την αγκάλιασμα των Βορειοελλαδιτών που αποδυκνύεται για μια ακόμη φορά ότι του έδωσαν την πάσα…
Το Θέμα είναι  θα  την αξιοποιήσει ο Καρατζαφέρης που σε κάτι τέτοια είναι …Μανούλα ! Ες αύριο λοιπόν τα σπουδαία και εδώ θα είμαστε να τα κρίνουμε ,αν και όλα δείχνουν ότι  ο Καρατζαφέρης  θα το παλέψει με πολλές πιθανότητες !
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.