Ληστές έδεσαν και βασάνιζαν επί τέσσερις ώρες 77χρονο


Τέσσερις μαρτυρικές ώρες πέρασε με το φόβο ότι δεν θα βγει ζωντανός ένας ηλικιωμένος, που βρέθηκε στα χέρια αδίστακτων ληστών όταν βγήκε από το σπίτι του στο Άργος για να πάει στην εξωτερική τουαλέτα. Εκεί καραδοκούσαν οι δυο άγνωστοι άνδρες που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους και φορούσαν γάντια.
Οι κακοποιοί, που ο 77χρονος εκτιμά πως ήταν Αλβανοί, τον άρπαξαν αστραπιαία και τον έβαλαν με τη βία μέσα στο σπίτι, όπου τον έδεσαν και τον φίμωσαν πριν αρχίσουν να τον χτυπούν για να τους πει πού έκρυβε χρήματα και χρυσαφικά! Ο ένας τον βασάνιζε επί τέσσερις ολόκληρες ώρες, ενώ ο άλλος έκανε το σπίτι φύλλο και φτερό.
Τελικά, οι εισβολείς βρήκαν ένα άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, το οποίο άρπαξαν και έγιναν καπνός αφήνοντας δεμένο τον 77χρονο, που κατάφερε να λυθεί ύστερα από πολλή ώρα και έβαλε τις φωνές για να τον ακούσουν οι γείτονες.
Οι άνδρες της Αστυνομίας πήραν αποτυπώματα από τον τόπο της ληστείας ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.