ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερο της Κρήτης

12Μεγάλη προσέλευση παρατηρείται στο περίπτερο της Κρήτης στην 23η Διεθνή Eκθεση Τουρισμού, η οποία ολοκληρώνεται αύριο στο Expocentre της Μόσχας.
Πρόκειται για το σημαντικότερο τουριστικό εκθεσιακό γεγονός για τη Ρωσία, που συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο τη δυναμική προβολή του νησιού μας στην τουριστική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης σημειώνει μεγάλη επισκεψιμότητα ιδιαίτερα από τουριστικούς φορείς και σημαντικούς Τour operators της Ρωσίας. Η Περιφέρεια Κρήτης διαθέτει δικό της περίπτερο εντός του χώρου του Ε.Ο.Τ., ως αποτέλεσμα στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Ε.Ο.Τ. που θα συνεχιστεί και σε επόμενες μεγάλες τουριστικές εκθέσεις.
Η αντιπροσωπία της Περιφέρειας Κρήτης αποτελείται από τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη και τους περιφερειακούς συμβούλους Τάσο Κουρουπάκη και Νίκο Δασκαλάκη.
O εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλης Βαμιεδάκης δήλωσε πως το 2016 θα είναι μία ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική χρονιά για τον ρωσικό τουρισμό.
haniotika-nea.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.