ΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
 
Άσχημες προμηνύονται οι εξελίξεις για την χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, για τις επόμενες ημέρες...

Η Ελλάδα καλείται να κλείσει πολλές «πληγές» με βασική αυτή του προσφυγικού ζητήματος και δεύτερη, αυτή της αξιολόγησης του προγράμματος.

Τα δυο καταστροφικά για την Ελλάδα, θέματα, πρέπει να κλείσουν εντός 30 ημερών το αργότερο, καθώς στην συνέχεια οι εξελίξεις θα είναι ανηκουστες.

Χωρίς την αξιολόγηση, ή ακόμη χειρότερα με αρνητικά αποτελέσματα από την αξιολόγηση, η χώρα μας θα βιώσει έναν όλεθρο. 

Οι επενδύσεις θα μηδενιστούν και το χρηματιστήριο θα καταρεύσσει.

Ως αποτέλεσμα, η οικονομία της Ελλάδας θα γυρίσει στα επίπεδα του 2009, ενώ η κυβέρνηση θα έχει παράλληλα να αντιμεωπίσει το προσφυγικό.

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα θα παλεύει να βγεί ζωντανή, από την οικονομική κρίση, καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που τις δημιουργούν οι γειτονικές χώρες, με πρόφαση το μεταναστευτικό.

Η Αυστρία, τα Σκόπια και η Τουρκία, έχουν αναδειχτεί οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας, που είναι βέβαιο πως τον επόμενο μήνα, θα βάλουν πολλές «τρικλοποδιές» στην χώρας μας.

Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.