Διαβάστε ποιες μέρες θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι

Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων
Στην προ κρίση εποχή, το ίδιο διάστημα καταβάλλονταν τα Επιδόματα Χριστουγέννων στους συνταξιούχους, τα οποία χρησίμευσαν για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα. Πλέον, στις ίδιες ημερομηνίες καταβάλλεται η σύνταξη, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του... δώρου.

Όπως έγινε γνωστό, η καταβολή των συντάξεων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 21 έως και τις 23 Δεκεμβρίου, ανάλογα με το ταμείο που υπάγεται ο κάθε συνταξιούχος Η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να καταβάλει νωρίτερα τις συντάξεις, προκειμένου οι συνταξιούχοι να έχουν χρήματα για να περάσουν τις γιορτινές ημέρες. Πιο συγκεκριμένα: 

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου.

Μία ημέρα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ και των λοιπών φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπάγονται στην εποπτεία του υπουργείου Εργασίας.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.