Νωρίτερα θα μπούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου

Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΝΑΤ
Λίγο πρίν τα Χριστούγεννα θα πληρωθούν όλοι οι συνταξιούχοι τις συντάξεις μηνός Ιανουαρίου 2016 όπως θέλουν πληροφορίες για τις προθέσεις της κυβέρνησης ώστε να λάβουν τα χρήματα για να περάσουν τις γιορτές οι εκατομμύρια συνταξιούχοι της χώρας.
Συγκεκριμένα όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία της χώρας θα πληρώσουν αρκετές ημέρες πριν τις καθορισμένες ημερομηνίες τις συντάξεις για τον μήνα Ιανουάριο 2016 που κανονικά θα έπρεπε να καταβληθούν τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου από το ΙΚΑ και το Δημόσιο και τις πρώτες ημέρες του χρόνους για τον ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.
Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ. Κατρούγκαλου οι συντάξεις κύριες και επικουρικές του μηνός Ιανουαρίου θα καταβληθούν ως εξής:
Οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου αντί στις 4 Ιανουαρίου 2016.
Οι συντάξεις όλων των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, Δημόσιο κ.λ.π.) θα καταβληθούν στις 23 Δεκεμβρίου αντί στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.