Η ψεύτικη ζωή στην Μύκονο, το Instagram, οι άνεργοι γελωτοποιοί

Η ψεύτικη ζωή στην Μύκονο, το Instagram, οι άνεργοι γελωτοποιοί και οι
Αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκε ένα πόστ... της συναδέλφου Μαρίας Περδικέα στο προσωπικό της blog το οποίο έλεγε μεγάλες αλήθειες. Έκανε αναφορά σε όλους αυτούς τους αστείους τύπους που παρά το γεγονός οτι είναι άνεργοι ποστάρουν σέλφι σε πανάκριβα ρεστοράν, κάνουν διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, φωτογραφίζονται σε πισίνες και ζουν ζωή βασιλική. Όλους αυτούς βέβαια αν τους γυρίσεις ανάποδα θα πέσουν μόνο κέρματα γιατί από «μαρούλι» τίποτα. Και για να το πάω και παρακάτω η υπόθεση σέλφι σε κότερο έχει πολύ ψωμί και είναι πολλοί οι συνήθεις ύποπτοι.
Ξεπεσμένους παρουσιαστές και πανελίστες, 40αρες πρώην μοντέλες οι οποίες δεν έχουν βρεί ακόμα τον καλό γαμπρό, τελειωμένους pr manager μιας άλλης εποχής, υπερχρεωμένους πρώην μεγαλοεπιχειρηματίες και κάτι «γατάκια» που εμφανίζονται απο το πουθενά λόγω χορηγών που τα σπρώχνουν στους δημοσιοσχετίστες για να τις προωθούν. Όλοι αυτοί μαζί συν τους αιώνιους άνεργους, άεργους και τις γκόμενες οι οποίες είναι μονίμως στην γύρα συνθέτουν ένα θλιβερό ανθρώπινο μωσαϊκό που το μονό που κάνουν είναι να μεταφέρουν τα σαρκία τους από πάρτι σε κερασμένα τραπέζια σε κλαμπ, απο καλέσματα σε σκάφη σε «τσαμπουίτα» δείπνα σε κοσμικά ρεστοράν και να κάνουν βουτιές σε επίσης «χορηγικές» πισίνες.
Εννοείται πως το ποστάρισμα στα social media και ειδικά στο Insta δεν έχει τελειωμό με σκοπό να αποδείξουν στους υπόλοιπους κοινούς θνητούς ότι αυτούς δεν τους έχει αγγίξει η κρίση. Που πας ρε καραμήτρο, τσομπάνη που είσαι με το ένα πόδι στην φυλακή και μου θέλεις και δίλιτρη σαμπάνια. Είναι αυτοί που καπνίζουν πούρα ξερά απο πέρυσι και δηλώνουν «καλύτερα μιας ώρας σαμπάνια και τυρί παρά 40 χρόνια μιζέρια και φακή».
Οι πιο γελοίοι είναι φυσικά κάτι παλιακοί δημοσιοσχετίστες οι οποίοι «πουλάνε» ως hot celebrities κάτι ξεπερασμένες σταρ και μοντέλες των περασμένων δεκαετιών μαζί με νέα τύπου μοντελάκια της πείνας.
Δεν συζητάμε για όλους αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή τους, έχουν καβατζώσει τα 30 και γεμίζουν τα κλαμπ της παραλιακής ποζάροντας με ενα μοχίτο στο χέρι. Οι πραγματικά έχοντες δεν δίνουν μια για τα social media, δεν ανεβάζουν ποτε γελοίες σελφι σε κοσμικές ψαροταβέρνες αγκαλιά με τον σαργό, ούτε ποζάρουν με φθηνά μαγιό επάνω σε πολυτελή σκάφη.
Αυτά αφορούν μονο μικροαστούς, ανόητους μπαγλαμάδες που μετράνε τα like κάτω απο τις φωτογραφίες με τέτοια αγωνία όπως όταν μετράνε τα πεντάευρα για να βάλουν βενζίνη στο αμάξι.
Διότι παραπάνω από πέντε ευρώ δεν έχει δώσει χαρτζιλίκι η μαμά και ο μπαμπάς. Και η πλάκα είναι-και αυτό το έχω ξαναγράψει- όταν κάποιος αλανάκος ρωτήσει τα τσόλια «καλή μου πόσο πάει» θα πάρει την απάντηση λίγο πριν από το block «Πώς μιλάς έτσι σε μένα… εγώ ότι κάνω το κάνω με την αξία μου… και στην τελική ήρθα με χρήματα των γονιών μου». Όπου γονείς; Ο γνωστός «παππούς» της Μυκόνου που σπιτώνει ήδη μοντελάκι-α στην Αθήνα και ταΐζει με πεντοχίλιαρα κάθε μήνα τις απαιτήσεις των…

Για να τα λέμε κι αυτά…
aetos-apokalypsis.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.