ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Συντηρητικές πράξεις κατασχέσεων σε MEGA-ANT1-SKAI ΤΩΡΑ!

CIcbD4_WEAAR7X7

Όχι άλλα τιτιβίσματα… Επιτέλους, έργα!

Αντί να τουιτάρουν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι απειλές κατά της μηντιοκρατίας, καλύτερα θα ήταν να προχωρήσουν σε έργα! Μακάρι οι δηλώσεις να συμπληρωθούν και με την πράξη, λοιπόν. Σε αυτό το θέμα, το νομοπαρασκευαστίκό σχέδιο θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμο, από καιρό.

Τα ΜΜΕ ξερνούν δηλητήριο κατά της κυβέρνησης και κινδυνολογούν, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει οι συντηρητικές πράξεις κατασχέσεων υπέρ του Δημοσίου, κατά των επιχειρήσεων αυτών για τις θηριώδεις απαιτήσεις που υπάρχουν (έχει ακουστεί για χρέη που δεν εξυπηρετούνται, για εγγυήσεις-μαϊμού, το απλήρωτο μνημονιακό τέλος που έχει πάει χρόνια τώρα στις ελληνικές καλένδες και τόσα άλλα).

Αν αρνούνται οι καναλάρχες να πληρώσουν τα οφειλόμενα, ας δοθούν οι συχνότητες και οι εγκαταστάσεις, προς διαχείριση, στους εργαζόμενούς τους, στα πρότυπα των γνωστών και δοκιμασμένων αυτοδιαχειριστικών εγχειρημάτων. Η ιδιοκτησία θα μείνει παγωμένη υπέρ του Δημοσίου μέχρι την εκκαθάριση. Γιατί όχι? Ελπίζω να μην είναι κι αυτό… αντισυνταγματικό! Πάντως το χαράτσι που μου λένε ότι είναι πατριωτικό μου καθήκον να το πληρώσω, είναι ασφαλώς αντισυνταγματικό!

Πράγματι, την μπάλα δεν τους την δώσαμε για να αναπαραγάγουν την αγωνία του τερματοφύλακα τη στιγμή του πέναλτι που είναι έτοιμη να εκτελέσει η διαπλοκή.

olympia.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.