Αποπειράθηκε να δωροδοκήσει αστυνομικό.....για να αλλάξει την ηλικία στη ταυτότητά της.

www.nomosnews.gr, ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ
Στη δικαιοσύνη θα παραπεμφθεί μια 77χρονη απο την Κάλυμνο η οποία συνελήφθη χθες το πρωί απο αστυνομικούς επειδή επιχείρησε να τους δωροδοκήσει για να την κάνουν.... 10 χρόνια νεότερη! 

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η "Ροδιακή" πρόκειται για Ελληνο-γαλλίδα η οποία κατοικούσε στο νησί της Καλύμνου και η οποία είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει τη νέα αυτή ταυτότητα προκειμένου να πετύχει ευεργετικές διατάξεις του νόμου στη Γαλλία σε οτι αφορά τη συνταξιοδότησή της! 

Μάλιστα, η κατηγορούμενη αφού έβαλε σε φάκελο τρεις δεσμίδες των 5.000 ευρώ και επιχείρησε να τις δώσει στον αστυνομικό, του είπε οτι "αν η υπόθεσή μας παρουσιάζει και άλλες δυσκολίες, εγω θα επανέλθω", αφήνοντας έτσι να εννοηθεί οτι θα του παρείχε και άλλο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό. 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο τύπου η αστυνομία, αναφέρονται τα εξής: 

Συνελήφθη χθες (06.07.2015) το πρωί στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 77χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για πλαστογραφία και απόπειρα δωροδοκίας.

Ειδικότερα, η 77χρονη μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με ψευδή στοιχεία γέννησης.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων της, προσέφερε σε αστυνομικό του Γραφείου Έκδοσης Ταυτοτήτων το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Η δράστιδα συνελήφθη άμεσα και κατασχέθηκαν το πλαστό πιστοποιητικό, καθώς και το χρηματικό ποσό των 15.000€.

Η συλληφθείσα οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω. 


Με πληροφορίες απο rodiaki.gr

..nomosnews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.