Άγριο επεισόδιο πολίτη με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από την Ακρόπολη!

`Είστε νεολαία του φραπέ` - Άγριο επεισόδιο πολίτη με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από την Ακρόπολη! VIDEO

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να υψώσουν πανό υπέρ του "Οχι" στο δημοψήφισμα αλλά απετράπησαν από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια έκαναν πορεία στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου όπου προπηλάκισαν άγρια εναν πολίτη επειδή τους αποκάλεσε "νεολαία του φραπέ".

Tα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να φωνάζουν ου όταν ο ηλικιωμένος πολίτης τους είπε "να δουλέψετε, έχετε γίνει νεολαία του φραπέ. Εγώ δούλεψα 37 χρόνια, να δουλέψετε".

Στη συνέχεια σε πολύ έντονο ύφος δύο κοπέλες απάντησαν στον συνταξιούχο "να δουλέψουμε για 400 ευρώ; Δουλεύουμε κύριε 10 ώρες την ημέρα για 400 ευρώ. Σας αρέσει αυτό;" Την ίδια στιγμή άλλοι νεολαίοι φώναζαν "ασε μας ρε τσολιά που μιλάς κιολας" ενώ οι υπόλοιποι φώναζαν "όχι, όχι, όχι" ρυθμικά.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων που ζήτησαν να συνεχιστεί η πορεία της νεολαίας προς το Μοναστηράκι.


Πήγαν να υψώσουν πανό υπέρ του "Όχι" στο δημοψήφισμα στην Ακρόπολη αλλά δε τα κατάφεραν



Νωρίτερα τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να υψώσουν πανό στην Ακρόπολη με συνθήματα κατά της λιτότητας και υπέρ του "Όχι" στο δημοψήφισμα και ενώ ο αρχαιολογικός χώρος ήταν γεμάτος τουρίστες. 



Ομως δε τα κατάφεραν γιατί είχαν ήδη φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους απετρεψαν. 



Ετσι έκαναν πορεία όπου πέταξαν φειγ βολάν με συνθήματα υπέρ του "Όχι". 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.