Τα μυστικά της ηδονής! Μάθετε ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες σε άντρες και γυναίκες

sex2
Συχνά, όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα φιλιούνται και αλληλοχαϊδεύονται σε όλο τους το σώμα την ώρα του προκαταρκτικού παιχνιδιού, ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλο τι νιώθουν από τα ερωτικά αγγίγματα. Τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες η διέγερση στις ερωτογενείς ζώνες αρχίζει με τα χέρια και τα δάχτυλα. Ωστόσο, όλα αυτά τα σημεία ερεθίζονται πολύ περισσότερο….
Γυναίκες
Το όρος της Αφροδίτης:  Όρος της Αφροδίτης, λοιπόν, στην ανατομία, λέγεται το σημείο πάνω από το αιδοίο, εκεί που αναπτύσσεται η ήβη. Σούπερ ερωτογενής ζώνη, ευαίσθητη σε κάθε είδους χάδια και αγγίγματα.
Το σημείο πίσω από τα γόνατα: Είναι ένα από τα πιο παραμελημένα ερωτογενή σημεία του γυναικείου σώματος. Δοκιμάστε να τη φιλήσετε ή να της κάνετε απαλό μασάζ εκεί και θα την δείτε να ανατριχιάζει.
Τα πόδια: Σύμφωνα με την πανάρχαια επιστήμη της ρεφλεξολογίας, υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στο πέλμα τα οποία ενεργοποιούν απευθείας το σημείο του εγκεφάλου που ελέγχει το σεξουαλικό ερεθισμό.  Στο κάτω μέρος του πέλματος, εκεί που τελειώνουν τα δάχτυλα.
Το κεφάλι: Οι νευρικές απολήξεις του κεφαλιού το κάνουν πολύ ευαίσθητο στο άγγιγμα –εξ ου και όλοι απολαμβάνουμε το μασάζ που πάει πακέτο με το λούσιμο στο κομμωτήριο. Ένα αργό μασάζ στο κεφάλι μπορεί να κάνει θαύματα για τη λίμπιντο μιας γυναίκας.
Οι κοιλιακοί: Ξέρατε ότι υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με μερικές ασκήσεις που γυμνάζουν τους κοιλιακούς; Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά φιλιά και χάδια στην περιοχή των κοιλιακών, που θα τους κάνει να συσπαστούν.
Άντρες
Το περίνεο: Είναι ο λεπτός ιστός δέρματος ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό, που χρειάζεται ιδιαίτερα προσεκτική μεταχείριση, αλλά είναι σούπερ ερωτογενής ζώνη αν τον χαϊδέψετε απαλά.
Το εσωτερικό των μηρών: Περιοχή που αντέχει περισσότερη πίεση από άλλες στο ανδρικό σώμα, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα ερωτογενής. Δοκιμάστε να του κάνετε μασάζ σε αυτό το σημείο ή να περάσετε απαλά τα νύχια σας σε όλο το μήκος.
Οι ρώγες:  δεν είναι μόνο για τις γυναίκες ερωτογενής ζώνη. Χρειάζεται, όμως, προσοχή την πρώτη φορά που θα δοκιμάσετε να τις φιλήσετε ή να τις χαϊδέψετε απαλά, καθότι η επιστήμη δεν έχει ακόμα να εξηγήσει γιατί σε κάποιους άνδρες αρέσει πολύ και σε κάποιους άλλους πάλι καθόλου.
Το σημείο κάτω από τον αφαλό: Εκεί που θα στεκόταν, ας πούμε, η ζώνη του παντελονιού –τόσο στην κοιλιά και προς τα κάτω όσο και προς το πλάι. Εδώ βρίσκεται μια έξτρα ερωτογενής ζώνη του ανδρικού σώματος, γεμάτη νευρικές απολήξεις.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.