Θερμό επεισόδιο… Ένταση για το παράνομο περίπτερο του ΟΧΙ στο Γύθειο

00Ένταση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Γυθείου ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Ένωσης Πολιτών κατά του ΄΄ΟΧΙ΄΄.

Η ένταση προκλήθηκε λόγω της παράνομης και αυθαίρετης καταπάτησης κοινόχρηστου χώρου με τη τοποθέτηση περιπτέρου υπέρ του ΄΄ΟΧΙ΄΄   στη πλατεία του Δημαρχείου από στελέχη της Ένωσης.

Το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Githio-click, έχει ως εξής:

Μέλη της Ένωσης πολιτών υπέρ του ΄΄ΟΧΙ΄΄ κατέθεσαν την Δευτέρα αίτηση προς το Δήμο Ανατολικής Μάνης για τοποθέτηση περιπτέρου στη πλατεία του Δημαρχείου εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Χωρίς όμως να τους έχει χορηγηθεί η απαραίτητη άδεια τοποθέτησαν την Τρίτη το βράδυ το περίπτερο και παρά τις υποδείξεις της Δημοτικής Αρχής δεν προχώρησαν στην απομάκρυνση του ως όφειλαν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τη Τετάρτη ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραχωβίτης από την αρμόδια αντιδήμαρχο και τα μέλη της ένωσης και δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις για την απομάκρυνση του εντός της ημέρας.

Σήμερα το πρωί και ενώ το περίπτερο δεν είχε απομακρυνθεί ο Δήμος Ανατολικής Μάνης προχώρησε στην απομάκρυνση του από τη πλατεία. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Ένωσης επέμειναν στην προκλητική συμπεριφορά τους τοποθετώντας ομπρέλα και τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία του Δημαρχείου.

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ζήτησε ξανά την απελευθέρωση του χώρου με αποτέλεσμα να προκληθεί θερμό επεισόδιο μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Ένωσης πολιτών υπέρ του ΄΄ΟΧΙ΄΄ και μελών της Δημοτικής Αρχής. Μέλη της ένωσης  χρησιμοποίησαν απρεπής χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου.

Παρών στο επεισόδιο ήταν και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραχωβίτης. Στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη για να επανέλθει η τάξη και η ηρεμία στο χώρο, ενώ κατ’ιδίαν συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

0000
 report24.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.