Φουριόζος ΜΠΉΚΕ στη μεταγραφική αγορά ο ΑΟ Χανιά

daskalakis
Μετά τους Δεινόπαπα,  Γεωργίου και Γκέσιο,  με τα «μπλε» θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Σήφης Δασκαλάκης, Ανδρέας Σταματής και Γιώργος Κόλλιας. Δείτε και άλλους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους

Φουριόζος έχει μπει τις τελευταίες ώρες στη μεταγραφική αγορά ο ΑΟ Χανιά. Ο νέος επικεφαλής της διοίκησης Ηρακλής Νύκταρης και ο νέος προπονητής Θωμάς Γράφας κινούνται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να σχηματίσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.
Μετά τους Θανάση Δεινόπαπα, Βαγγέλη Γεωργίου και Γιάννη Γκέσιο, με τους οποίους οι ιθύνοντες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, με τα «μπλε» θα αγωνίζονται σύμφωνα με πληροφορίες από την επόμενη χρονιά και οι Σήφης Δασκαλάκης, Ανδρέας Σταματής και Γιώργος Κόλλιας.
Όσον αφορά στον πρώτο, ο 32χρονος πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθεί ένα προσωπικό του πρόβλημα προτού ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Ο Δασκαλάκης πέρα του ΟΦΗ, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βέροια, Εργοτέλη, και Ολυμπιακό, ενώ μετράει 106 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ και 5 στο κύπελλο Ελλάδος.
Ο 22χρονος Ανδρέας Σταματής, έγινε γνωστός από την θητεία του στην ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ στην οποία μετράει 11 εμφανίσεις. Είναι επιθετικός και ακόμα έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψ. και Πιερικό.
stamatis
Ο 30χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Κόλλιας πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κρουσώνα στη Γ’ εθνικής, ενώ ακόμα έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Παναργειακό και  Κηφισιά.
kolias

Ωστόσο ο ΑΟΧ δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, αφού οι μπλε εξετάζουν και αρκετές άλλες περιπτώσεις.Σύμφωνα με πληροφορίες (που δημοσιεύει το mikriliga.com), oι Χανιώτες προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση με τον πρώην αμυντικό του Πανιωνίου, Νίκο Παντίδο, ενώ στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται ακόμη οι Δημήτρης Ζουλιώτης, Βαγγέλης Ντελέκος, Γιάννης Κωστόπουλος πακέτο από τη Λαμία, Δημήτρης Τσούτσης από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και Χρήστος Καρτσαμπάς από Πιερικό.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.