Εξόρμηση στο λαό ξεκινά ο Αλέξης Τσίπρας

ης Τσίπρας την κρίσιμη εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα!

Θέλει να αφιερώσει τις επόμενες μέρες στην προσπάθεια να πείσει τον ελληνικό λαό για τις απόψεις του, το σκοπό του δημοψηφίσματοςκαι την επόμενη ημέρα
Εξόρμηση στο λαό ξεκινά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το δημοψήφισμα,

το σκοπό του και την επόμενη ημέρα. Ο πρωθυπουργός πιθανότατα δεν θα συγκαλέσει καν την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί ότι ο χρόνος πρέπει να αφιερωθεί στην επαφή με το λαό και στην εξήγηση της όλης πρωτοβουλίας και των κινήσεων της κυβέρνησης. Την ίδια δραστηριότητα θα αναλάβουν και οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, που θα βρεθούν σε όλη την επαρχία και σε κάθε γωνία της Αθήνας, στο μικρό διάστημα που υπάρχει μέχρι την άλλη Κυριακή.
Το στοίχημα για την κυβέρνηση δεν είναι μόνο να πείσουν για το ΟΧΙ, αλλά και να εξασφαλίσουν υψηλή συμμετοχή, ιδίως στην περίπτωση που κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης επιλέξουν να προτείνουν αποχή και να μην συμμετέχουν στη διαδικασία.

makeleio.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.