Στοματικό σεξ: Όλα όσα τραβάνε οι γυναίκες όταν το κάνουν!


Στοματικό σεξ: Όλα όσα τραβάνε οι γυναίκες όταν το κάνουν!
Αχ... Τι κουβέντα και αυτή. Αν υπήρχαν “αγγαρείες” στο σεξ σίγουρα ο στοματικός έρωτας θα ήταν ένα από αυτά. Δεν λέω, καμιά φορά είναι ωραία να το κάνεις ειδικά όταν σου αρέσει πάρα πολύ ο άλλος αλλά υπάρχουν φορές που το πλύσιμο πιάτων ακούγεται πιο δελεαστικό. Νομίζω για τους άντρες δεν είναι τόσο μεγάλη ταλαιπωρία γιατί το στόμα τους είναι σε σχετικά ξεκούραστη στάση, όχι σαν εμάς που πρέπει να το κρατάμε σε σχήμα “ο” και χωρίς να ακουμπάμε δόντια. Περιμένουμε λίγη περισσότερη εκτίμηση λοιπόν από τους άντρες μας γιατί παρακάτω είναι αυτά που τραβάμε σχεδόν κάθε φορά:
● Υπάρχουν φορές που νιώθεις σαν να μην τελειώνει ποτέ αυτή η διαδικασία! Νιώθεις σαν να το κάνεις τουλάχιστον ένα μισώρο και ας έχουν περάσει μόλις τέσσερα λεπτά.
● Αυτό σημαίνει όμως πως πρέπει να κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην ακουμπήσουμε κατα λάθος δόντια αλλά το στόμα έχει πιαστεί σε αυτή τη στάση. Ό,τι χειρότερο!
● Όταν αρχίζεις και νιώθεις πως ανά πάσα στιγμή σου έρχεται να κάνεις εμετό επειδή έχει φτάσει πολύ βαθιά στο λαρύγγι σου.
● Τελικά να κάνεις στοματικό έρωτα μέχρι να τελειώσει ή απλά μέχρι να ερεθιστεί πολύ; Τι θα ήθελε άραγε; Θα καταλήξει πουθενά όλο αυτό; Ιδού η απορία!
● Όταν τα σάλια γίνονται τόσα πολλά που όλο το πρόσωπό σου γίνεται μούσκεμα και εκείνος πάει να σε φιλήσει προτού προλάβεις να σκουπίσεις τα περισσότερα.
● Όταν συνειδητοποείς που οι θόρυβοι είναι γελοίοι και δεν είσαι πια τόσο σίγουρη αν το προσέχει και εκείνος.
● Όταν εκείνος παρασύρεται και είναι σαν να κάνει σεξ με το κεφάλι σου. Αντί να πηγαίνεις εσύ πάνω κάτω σπρώχνει εκείνος τη μέση του σε σένα. Όχι mister, εμείς θέλουμε τον έλεγχο για να μην κάνουμε εμετό πάνω σου!
● Τελικά να ασχοληθείς και με τους όρχεις του ή απλά να κάνεις σαν να μην υπάρχουν; Ποτέ δεν θα μάθεις τι θέλει τελικά...
● Όταν εκείνος είναι στα τελειώματα αλλά τελικά δεν φτάνει ποτέ σε οργασμό!
● Στον οργασμό τρεις είναι οι επιλογές: Να τα καταπιείς ενώ δεν έχει και τόσο ωραία γεύση; Να τα φτύσεις με τον κίνδυνο να παρεξηγηθεί; Ή να τον αφήσεις να τελειώσει κάπου αλλού και να κάνεις πως δεν συμβαίνει τίποτα; Και στις τρεις περιπτώσεις ο ένας χάνει...
● Όταν πρέπει να κάνεις πως το απολαμβάνεις και εσύ βγάζοντας διάφορους ήχους. Λες και δεν είναι ήδη αρκετό που του κάνουμε στοματικό!
Πηγή: followme.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.