Έρχεται νέο μισθολόγιο στο δημόσιο με «μαχαίρι» σε επιδόματαΣταδιακή περικοπή της προσωπικής διαφοράς που λαμβάνουν 66.000 δημόσιοι υπάλληλοι...
και κατάργηση των μη μισθολογικών παροχών που αποδίδονται σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων, προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο νέου μισθολογίου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από το 2016, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ.

Βάσει του ρεπορτάζ, το νέο σχέδιο προβλέπει ακόμη δημιουργία ειδικού μισθολογίου για τους υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών και καταβολή υψηλότερων επιδομάτων στους κατόχους θέσεων ευθύνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας, η λήψη μέτρων για παρεμβάσεις στο μισθολόγιο του Δημοσίου με αναδιάρθρωση των μισθών και του βαθμολογίου αποτελεί ένα από τα θέματα που εξακολουθούν να θέτουν τα τεχνικά κλιμάκια.
Η κυβέρνηση από την πλευρά της αντιπροτείνει την παρέμβαση σε επιδόματα και την λεγόμενη «προσωπική διαφορά» διαφωνώντας με τη μείωση μισθών.

airetos.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.