Ο ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΑΚΗ


Ο κ. Μανώλης Σκουλάκης (διακρίνεται στο βάθος) κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ευρείας σύσκεψης στο Νοσοκομείο Χανίων, υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας και Πρόνοιας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Θεσμικό ρόλο στο Ινστιτούτο «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» – Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου αναμένεται να αναλάβει και επίσημα τις επόμενες ημέρες ο πρώην δήμαρχος Χανίων, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τούefimeridaki.gr, τις οποίες ο κ. Σκουλάκης επιβεβαίωσε απόψε, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο ίδιος αναμένεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο, το οποίο εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.
Δύο σημαντικές λεπτομέρειες.
Η πρώτη -που είναι και ευρέως γνωστή- είναι ότι Υπουργός Υγείας σήμερα είναι ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, άλλοτε πολιτικός υφιστάμενος (ως γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Υγείας) του κ. Σκουλάκη.
Η δεύτερη -που ελάχιστοι τη γνωρίζουν- είναι ότι το Ινστιτούτο «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» ιδρύθηκε το 1998, με υπογραφή του τότε υφυπουργού Υγείας και Πρόνοιας, Μανώλη Σκουλάκη, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε απόψε στο efimeridaki.gr.
Το Ινστιτούτο εδρεύει στην Κύμη Ευβοίας, τόπο καταγωγής του διεθνούς φήμης γιατρού Γεώργιου Παπανικολάου, γνωστού κυρίως από το ομώνυμο τεστ πρόωρης διάγνωσης του καρκίνου της μήτρας (Τεστ ΠΑΠ).
.efimeridaki.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.