ΣΚΑΝΔΑΛΟ «GREEK STATISTICS» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ.


Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, οι αναλογιστικές μελέτες δεν είχαν υπολογίσει την περιουσία των ταμείων, αλλά μόνο τις εισφορές.
Γ.Ρωμανιάς: Νοθευμένες οι αναλογιστικές των ταμείων – Υπολογίστηκαν μόνο οι εισφορές
Καταγγελία ότι οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων στις οποίες βασίστηκαν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων επί μνημονίων ήταν νοθευμένες έκανε στην εκπομπη «Κοινωνία Ώρα Mega» ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιας.
Συγκεκριμένα ο κ.Ρωμανιάς δήλωσε ότι στις αναλογιστικές μελέτες που πήρε στα χέρια του δεν είχε υπολογιστεί η περιουσία των ταμείων, ούτε οι αποδόσεις της, δηλαδή οι συντάκτες των μελετών αυτών είχαν συνυπολογίσει μόνο τις εισφορές που επρόκειτο να λάβουν τα ταμεία και τις συντάξεις που επρόκειτο να αποδώσουν. Όπως εκτίμησε ο κ. Ρωμανιάς επρόκειτο για μεθοδευμένη παράλειψη.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.