Προς υπογραφή από τον Ανδρέα Ξανθό ο νέος οργανισμός της νευροχειρουργικής κλινικής του "Π. και Α. Κυριακού"

Προς υπογραφή από τον Ανδρέα Ξανθό ο νέος οργανισμός της νευροχειρουργικής κλινικής του "Π.  και Α. Κυριακού"
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ Κ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!!
ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑ Κ ΔΥΣΩΔΙΑ !!! ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!! ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ....
Ο νέος οργανισμός για την νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού", αναμένει την τελική υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού !!!!!!
Όμως, ο διοκητής του διπλανού Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" κ. Παπασάββας κάνει κινήσεις εις βάρος της προοπτικής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του " Π. και Α. Κυριακού" !!!!!!
Ενώ ο τελευταίος κορυφαίος στο είδος του παιδονευροχειρουργός στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Κουτζόγλου τελεί υπό παραίτηση !!!!!! Αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται για την διάσωση και την πρόοδο της εν λόγω παιδονευροχειρουργικής κλινικής !!!!!!!!!Στην διεύθυνση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας του υπουργείου Υγείας βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες ο νέος οργανισμός για την νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού", ο οποίος αναμένει την τελική υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού.

Δεδομένων, όμως, των κινήσεων του διοικητή του όμορου νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Αγία Σοφία", κ. Παπασάββα, εις βάρος της προοπτικής της νευροχειρουργικής κλινικής του "Π. και Α. Κυριακού", καθώς και του γεγονότος ότι ο τελευταίος, ηρωικός όσο και κορυφαίος στο είδος του παιδονευροχειρουργός του "Π. και Α. Κυριακού" τελεί υπό παραίτηση, η όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του νέου οργανισμού της κλινικής δύναται να αποβεί μοιραία για την τύχη της...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.