Οργή κατά Σαμαρά για την παρέλαση: Κρυβόμαστε πίσω από τον Βενιζέλο!


«Κρυβόμαστε πισω από τις εμετικές δηλώσεις Βενιζέλου για να κάνουμε αντιπολίτευση σε ποιόν; Στους εαυτούς μας;;»
Οργή επικρατεί στην βάση και τα στελέχη της ΝΔ για την χαρακτηριστική αφωνία Σαμαρά στις προκλήσεις Βενιζέλου σχετικά με τον εορτασμό της εθνεγερσίας και την παρέλαση. «Κυβερνουσαμε ως ουρά του Βενιζέλου και τώρα συνεχίζουμε ως αντιπολιτευτική συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ»; Είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά σχόλια στελεχών, που βλέπουν έκπληκτα την παρέα της Συγγρού να απαξιώνει ακόμα και τις ενέργειες Αβραμόπουλου, που επανέφερε την στρατιωτική παρέλαση, αντί να τις υπερθεματίζει.
Από την άλλη, ο νυν επίτροπος μόνο αρνητικά δεν βλέπει την δικαστική διερεύνηση στα πεπραγμένα του ΥΠΕΘΑ, αφού βλέπει να δικαιώνεται η στάση του στο θέμα του σκανδάλου των υποβρυχίων με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων από την σύμβαση Βενιζέλου. Γεγονός που είχε υποστηρίξει και ο ίδιος στην βουλή, προκαλώντας την αντίδραση του τότε αντιπροέδρου του Σαμαρά.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.