Κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα τα Χανιά - Στη… φάκα ο «εγκέφαλος» και πέντε ακόμα άτομα


Ανενόχλητο δρούσε εδώ και αρκετό καιρό ένα κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα τα Χανιά και φαίνεται να προμήθευε χασίς σε όλη την Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το πρωί της Κυριακής εξαρθρώθηκε το κύκλωμα και βρέθηκαν στα χέρια των αρχών ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης που είναι μόλις 25 χρόνων και πέντε ακόμα άτομα που είχαν ηγετικό ρόλο ενώ στην δικογραφία περιέχονται έξι ακόμα άτομα τα οποία λειτουργούσαν ως «βαποράκια».
Η επιχείρηση των αστυνομικών
Τον τελευταίο καιρό το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών των Χανίων βρισκόταν στα ίχνη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης κι είχε στήσει μία ολόκληρη επιχείρηση παρακολούθησης των βασικών μελών της.
Κατόπιν πολύμηνου ειδικού σχεδιασμού οι αρχές το πρωί της Κυριακής συνέλαβαν πέντε άνδρες 22, 24, 25, 44 και 45 χρόνων ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχε πεδίο δράσης την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής, κατά περίπτωση.
Τα υπόλοιπα έξι άτομα, που περιλαμβάνονται στην δικογραφία ως κατηγορούμενοι, εμπλέκονται κυρίως σε δοσοληψίες με την εγκληματική οργάνωση, σχετικά με αγορά και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
  defencenet.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.