Ένα απίστευτο επεισόδιο  έγινε προχθές στη διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα Μπαϊάνο στη Βραζιλία.
Πιό συγκεκριμένα στον αγώνα ανάμεσα σε Ζακουιπένσε και Ζουαζεϊρένσε, στον οποίο η πρώτη ηττήθηκε 3-1  εντός έδρας, παίκτης της  ξαφνικά όρμησε από πίσω και με μία κίνηση ...κατς  σώριασε στο έδαφος τον ανέμελο άρχοντα του παιχνιδιού.
Δράστης της απίστευτης αυτής ενέργειας ο Μέιντσον Μσιέλ, ο οποίος ευτυχώς για το θύμα του δεν πρόλαβε να συνεχίσει το εξοντωτικό του έργο καθώς πρόλαβε και μπήκε ανάμεσα τους ένας συμπαίκτης του πρώτου.
Φυσικά το θύμα δεν είχε ουδεμία αναστολή στο να δείξει στον 24χρονο μέσο  την κόκκινη κάρτα για  την όχι απλά ανάρμοστη συμπεριφορά, αν και ο ίδιος  στη συνέχεια επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αιτία πάντως της επίθεσης του είναι το γεγονός οι γηπεδούχοι με το σκορ να είναι 1-1 εκρίνη τη στιγμή ζήτησαν δευτερόλεπτα πριν πέναλτι από τον ρέφερι που είχε διαφορετική από αυτούς άποψη για το συμβάν στην περιοχή των φιλοξενούμενων.
'Ο Μασιέλ αναμένεται να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα για αυτή του την ενέργεια.
Δείτε το βίντεο:
 defencenet.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.