Ματσάρα!!!!!!!!!!!4-3. ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ


Μακάρι όλα τα ντέρμπι να είναι έτσι... αλλά με κόσμο! Με χατ-τρικ του Μπεργκ και με τονΚαρέλη να μπαίνει στο ημίχρονο και να αλλάζει τη ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκόςδιέλυσε στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ με 4-3 και “τιμώρησε” όλους αυτούς που μας... έφεραν σε μια αγωνιστική χωρίς οπαδούς στις εξέδρες

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η μπίλια έκατσε στο.. πράσινο την Κυριακή, αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Μετά από ένα “γεμάτο” ντέρμπι στην άδεια Λεωφόρο, το “τριφύλλι” ήταν... χορταστικό απέναντι στον αξιόμαχο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 4-3.

Οι «πράσινοι» έφτασαν έτσι τους 58 βαθμούς και μοιράζονται το «ρετιρέ» με τον Ολυμπιακό που έχει πάντως αγώνα λιγότερο. Στην 3η θέση με 50 βαθμούς έμεινε ο «Δικέφαλος του Βορρά».


Στην... παγωμένη Λεωφόρο (παρά την παρουσία φίλων των “πρασίνων” εκτός του γηπέδου) οι δυο ομάδες έδειξαν αρχικά διάθεση για γρήγορο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει μια αμυντική λειτουργία (αγωνίστηκε με τρία στόπερ) και τον Παναθηναϊκό να κρατά στην κατοχή του την μπάλα, προκειμένου να προκαλέσει ρήγματα στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων.

Λεωφόρος... διαμαρτυρίας με “κράξιμο” σε Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)



Πέρα από λίγες περιπτώσεις, ο “δικέφαλος του Βορρά” είχε τους παίκτες του στο μισό του γηπέδου στο οποίο αμυνόταν, κάτι που έριξε αισθητά τον ρυθμό του ματς. Τελικά, στο 27΄ήρθε η προσπάθεια του Ζέκα και το γκολ του Μάρκους Μπεργκ για να... δώσουν ζωή στο ντέρμπι και να κάνουν το 1-0.



Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει πιο επιθετικό το σύστημα των Θεσσαλονικέων, που κέρδισαν μέτρα προς την περιοχή του Στιλ. Η πρώτη.. προειδοποίηση από τον Αθανασιάδη ήρθε στο 40', αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Έλληνας επιθετικός έφερε το ματς στα ίσα, με υπέροχο βολέ μέσα απ' την περιοχή.



Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε στην αναμέτρηση τον Καρέλη, για να κάνει πιο κινητική την ομάδα του μεσοεπιθετικά. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδειξε να “πατά” καλύτερα και στο 60' κατάφερε να κάνει το 1-2, με τον Σκόνδρα (υπέροχη προσπάθεια και σουτ με το... κακό του πόδι, το αριστερό).



Η χαρά των παικτών του ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ, αφού δυο λεπτά αργότερα ο Καρέλης -στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και μετά από κάθετη του Μπεργκ- νίκησε τον Ιτάνζ στο τετ-α-τετ. Στο 70' το “τριφύλλι” πήρε... κεφάλι στο σκορ, με τον Καρέλη να βρίσκει τον Μπεργκ, που με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-2. 



Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό μέχρι τέλους, με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει στην... άκρη τα αμυντικά τους καθήκοντα και να χάνουν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 4-2 στο 87 με το τρίτο γκολ του Μπεργκ στον αγώνα, για να έρθει στα... χασομέρια ο Νομπόα και να μειώσει σε 4-3, σκορ και το οποίο ήταν και το τελικό
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.