ΑΟ Χανιά-Ηρακλής Ψαχνών 3-0


aoxaniairaklisaoxaniairaklis
Νίκη με σκορ 3-0 για την ομάδα μας απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Το 1-0 πέτυχε ο Οικονομόπουλος στο 42’ μετά από όμορφη μπαλιά του Καραγιάννη. Στο 74’ ο Πέτρος Κοντέων έχασε πέναλτι ενώ στο 86’ ο Καραγιάννης δεν αστόχησε από το ίδιο σημείο. Στο 92’ μετά από αντεπίθεση και συνεργασία Καραγιάννη Εσσόνο ο τελευταίο την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 3-0.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Ανδρέου, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης (60' Ν' Γκουέμ), Γκούμας, Εσσόνο, Μάνικος (46' Γκονζάλεζ), Νύκταρης (82' Γανωτής), Καραγιάννης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης, Παληγεώργος (75' Κόσουτιτς), Τσούπρος, Ραπτάκης, Β. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Μπακομήτρος, Τσεβάς (62' Ενρίκο), Τσιμότζι, Ράντι, Γουόρντεν (87' Παλαιολόγος).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.