Χανιά: Εγκλωβίστηκαν δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ που μετέφεραν μαθητές


Δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνης που μετέφεραν μαθητές εγκλωβίστηκαν το πρωί της Πέμπτης σε περιοχές των Χανίων που είχε σημειωθεί έντονη χιονόπτωση.
Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, ένα λεωφορείο με 3 μαθητές, εγκλωβίστηκε στην Μαλάξα ενώ στη δεύτερη, στον Σαμώνα Αποκορώνου, 4 ακόμα μαθητές παραμένουν στο λεωφορείο περιμένοντας τον εκχιονισμό του δρόμου. Και στις δύο περιπτώσεις, οι οδηγοί ενημέρωσαν το σταθμό του ΚΤΕΛ Χανίων και έλαβαν οδηγίες να ακινητοποιήσουν άμεσα τα οχήματά τους  για λόγους ασφαλείας, και να μην επιχειρήσουν αλλαγή διαδρομής.
Στα σημεία που ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα σπεύδουν εκχιονιστκά μηχανήματα, όμως για να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατό τα παιδιά από τα "παγωμένα" λεωφορεία, επιστρατεύτηκαν περιπολικά οχήματα.
Έτσι στην Μαλάξα, λίγο πριν τις 10:30 το πρωί, ένα περιπολικό από τα Χανιά μετέβη στην Μαλάξα και παρέλαβε τους μαθητές για να τους μεταφέρει στα σπίτια τους.
Στον Σαμωνά, στον δρόμο προς Ραμνί, ομοίως ένα περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου, ανέλαβε να απομακρύνει τα παιδιά από το λεωφορείο.
flashnews.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.