Οι ορισιτικές μετατάξεις των πρώην δημοτικών αστυνομικών σε καταστήματα κράτησης στην Κρήτη


Σε θέσεις εξωτερικών φρουρών σε φυλακές της χώρας τοποθετούνται οριστικά δημοτικοί αστυνομικοί που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (τεύχος Β - αρ. φύλλου 238/17.2.2015).

Ειδικότερα η απόφαση μεταξύ άλλων στηρίχθηκε και στις αιτήσεις των υπαλλήλων οι οποίοι μέσω του προγράμματος κινητικότητας τοποθετήθηκαν, βάσει των προσωρινών πινάκων, στα Καταστήματα Κράτησης και επιθυμούν να παραμείνουν σε αυτά.

Έτσι γίνεται η οριστική μετάταξη μονίμων υπαλλήλων, πρώην δημοτικών αστυνομικών, που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας στον κλάδο ΔΕ Εξωτερικής Φρούρησης σε αντίστοιχες κενές οργανικές θέσεις με την ίδια εργασιακή σχέση και τον βαθμό που διαθέτουν.

Καταστήματα Εξωτερικής Φρούρησης

- Στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού 9 άτομα
- Στο Κατάστημα Κράτησης Κρήτης Ι 22 άτομα.
- Στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων 8 άτομα.

Καταστήματα κράτησης

- Στο Κατάστημα Κράτησης Κρήτης Ι 11 άτομα.
neatv.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.