Πρόσωπο-ΕΚΠΛΗΞΗ ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ:Πρώην ΧΑΚΕΡ !


Πρόσωπο-ΕΚΠΛΗΞΗ ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ: Απόφοιτος του MIT και πρώην ΧΑΚΕΡ !
Ενα πρόσωπο-έκπληξη, ο 35χρονος Παναγιώτης Δάνης, απόφοιτος του MIT, πρώην χάκερ, ο οποίος έχει δουλέψει στην αμερικανική IRS, έρχεται να αντικαταστήσει τον καλαματιανό μπάρμπα-Στασινόπουλο στην ηγεσία του ΣΔΟΕ.
Ο νεαρός Παναγιώτης Δάνης διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και έχει βραβευθεί από το αμερικανικό κράτος για την εξειδίκευση του στον εντοπισμό του ίχνους που αφήνει ηλεκτρονικά η διακίνηση του μαύρου χρήματος.
Ενα διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Στηβ Τζομπς, τον οποίο και βοήθησε στην τελειοποίηση του λογισμικού για το πρώτο iPad.
Με τον 35χρονο Παναγιώτη Δάνη(photo) στο τιμόνι του ΣΔΟΕ οι φοροφυγάδες έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν και στα σύνορα παρατηρείται μποτιλιάρισμα καθώς νταλίκες με μαύρο χρήμα επιστρέφουν στην χώρα.
kourdistoportocali
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.