«Χορήγηση Παραμεθορίου» με το …Καλημέρα!

Αστραπιαία ενέργεια του ΥΕΘΑ Καμμένου και «Χορήγηση Παραμεθορίου» με το …Καλημέρα!
Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του νέου ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά την ενημέρωση -εισήγηση που είχε απο τους Αρχηγούς κατά την χθεσινή ενημέρωση στο Πεντάγωνο !
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο νέος ΥΕΘΑ αφού ενημερώθηκε απο τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο έδωσε την εντολή για άμεση επαναχορήγηση του Επιδόματος Παραμεθορίου στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων !
«Χορήγηση Παραμεθορίου» με το …Καλημέρα
Ήταν η πρώτη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από τους Αρχηγούς Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ …ενώ ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος το έθεσε ως απόλυτη και άμεση προτεραιότητα …Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στον Υπουργό!
Δεν μπορεί αν τους ζητάμε να είναι καθημερινά στην «τσίτα να είναι στο Ποτάμι και στα νησιά με το όπλο επί σκοπόν και να μην τους δίνουμε τα αυτονόητα !»
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΥΕΘΑ Καμμένου που διέταξε την άμεση χορήγηση και η εντολή έφυγε αστραπιαία και προς το Υπουργείο των Οικονομικών…
Για την Ιστορία να αναφέρουμε οτι το Αν και ο πρώην ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος είχε δηλώσει στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ότι η υπόθεση της καταβολής “αποζημίωσης παραμεθορίου έχει δρομολογηθεί”, φαίνεται όμως ότι στο υπουργείο Οικονομικών περί άλλων ετύρβαζαν
Χορήγηση ημερών εκτός έδρας παραμεθορίου με εντολή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου
Η πρώτη εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, αφορά την άμεση χορήγηση των προβλεπομένων ημερών εκτός έδρας νομού Έβρου και νησιών Αιγαίου, σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 200/93.
Μετά λένε γιατί Σάρωσε ο Σύριζα και γιατί ο Καμμένος θα αφήσει εποχή αφού ξεκίνησε με ένα «Τεράστιο Συγγνώμη στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων !»

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.