ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!!!!!!!! Ο ΑΟΧ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ



Την πρόκριση της χρονιάς πέτυχαν τα Χανιά, που “ισοφάρισαν” την ήττα τους από τον ΠΑΣ, τον κέρδισαν με 1-2 στα Γιάννενα και πέρασαν μέσω των πέναλτι (3-5) στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Μαγεία! Λατρεία! Ο Α.Ο.Χανιά είναι εδώ και πέτυχε το ακατόρθωτο για πολλούς! Κατάφερε και απέκλεισε τον "αποσβολωμένο" ΠΑΣ Γιάννενα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Αυτά μόνο ο ΑΟΧ τα κάνει. Έχοντας χάσει με 1-2 στο πρώτο ματς στα Περιβόλια, πήγαινε (για πολλούς) ως πρόβατο επί σφαγή στα Γιάννενα, για να επισφραγιστεί ο αποκλεισμός. Ωστόσο, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν πτοήθηκαν, ούτε όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 στο 39' με δύο γκολ στην επανάληψη, έφεραν το ματς στην παράταση και εν τέλει στα πέναλτι (με 5-3) πήραν την πρόκριση! Ο Μανιάς αστόχησε για τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο Πάγκαλος ήταν εύστοχος στο τελευταίο πέναλτι.
Επί του αγωνιστικού...
Ο ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα άκαρπο και κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί στο 39’ με τον Σαπαλίδη και έδειχνε ότι δεν θα έχει πρόβλημα για τη συνέχεια, έχοντας και το υπέρ του 1-2 από το πρώτο ματς. Ωστόσο, η αποβολή του Τάσου Κρητικού στο 43’ έδωσε ελπίδες στον ΑΟΧ.
Όπερ και εγένετο… Στην επανάληψη, ο Γκονζάλες εκτελεί το φάουλ και ο Κρητικός με κεφαλιά ισοφαρίζει για τον ΑΟΧ. Το γκολ έδωσε ψυχολογική τόνωση στους φιλοξενούμενους οι οποίοι πίεσαν και με τον Γκότοβο με κεφαλιά κάνουν το 1-2, πάλι από κόρνερ του Γκονζάλες!
Παράταση και σε ένα γκραν γκινιόλ ματς οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, αφού δεν μπόρεσαν να πετύχουν το «χρυσό γκολ». Ο ΠΑΣ Γιάννενα μάλιστα είχε δοκάρι στο 113’ με τον Ίλιτς! Ο Σικαλιάς στο 120' κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε τακουνάκι του Μανιά.




Η διαδικασία των πέναλτι:
Κρητικός (0-1)
Μανιάς δοκάρι!
Γκότοβος (0-2)
Ντάσιος (1-2)
Γκονζάλες (1-3)
Ναδάλες (2-3)
Κοντέων (2-4)
Τζημόπουλος (3-4)
Πάγκαλος (3-5)
Ο ΑΟΧ θα μπει στην κλήρωση της Παρασκευής (30/1) για τα προημιτελικά και πλέον, ότι μέλλει γενέσθαι...
ΠΑΣ Γιάννενα (Γ.Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Αυγενικού (61’ Τζημόπουλος), Χαρίσης, Ηλιάδης, Γιάκος (100’ Ίλιτς), Σαπαλίδης (79’ Μανιάς), Κρητικός
Α.Ο.Χανιά (Σ.Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Εσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας (46’ Κρητικός), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (104’ Γανωτής), Αλέκου (46’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Πάγκαλο
athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.