Ιμάμης ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 12χρονη κόρη του γιατί έγινε χριστιανή


Ιμάμης από την Ουγκάντα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 12χρονη κόρη του, Namugonya Jamirah, και άφησε αναίσθητη από τα χτυπήματα την 15χρονη αδελφή της Naigaga Saidah, επειδή και οι δυο τους αλλαξοπίστησαν και ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό.
 
Η 15χρονη μετά την βίαιη κακοποίηση από τον πατέρα της νοσηλεύτηκε για δυο εβδομάδες, προτού αναρρώσει. Η 15χρονη Saidah έμαθε για τον θάνατο της μικρής της αδελφής όταν συνήλθε από τα χτυπήματα του ιμάμη πατέρα της, δια στόματος πάστορα, ο οποίος ανέλαβε την προστασία και φιλοξενία της. 
 
Οι δυο αδελφές είχαν αποφασίσει να συμμετάσχουν σε χριστιανική εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας συγκινήθηκαν από τα χριστιανικά μηνύματα και διδασκαλία και αποφάσισαν να ασπαστούν την Χριστιανοσύνη.
 
Ο ιμάμης και πατέρας των δυο κοριτσιών Abudalah Ali στο τζαμί Bwita της περιοχής Kaliro στην Ουγκάντα, μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση των νεαρών κοριτσιών του, συγκέντρωσε μια ομάδα μουσουλμάνων, αποτελούμενη από περίπου 17 άτομα και επιχείρησε να επιτεθεί στην χριστιανική εκδήλωση.
 
Όμως την ώρα που το φανατισμένο πλήθος των μουσουλμάνων κατέφθασε στο σημείο, η εκδήλωση είχε ήδη ολοκληρωθεί. Ο ιμάμης, όμως, πήγε στο σπίτι του και περίμενε τις δυο κόρες του, όπου και τους επιτέθηκε με μπαστούνι, χτυπώντας τις άγρια μέχρι που η 12χρονη κατέληξε. 
 
Το πιο ενδεικτικό για το μίσος που διαποτίζει τις καρδιές των μουσουλμάνων είναι το γεγονός ότι, όταν οι αρχές ενημερώθηκαν από τον πάστορα για την δολοφονία της 12χρονης από τον πατέρα της, ο τελευταίος υποστήριξε ότι η μικρή είχε σκοτωθεί σε τροχαίο.
 
Την ιστορία του στήριξαν και η σύζυγος με τους δυο γιους τους κι έτσι ο ιμάμης αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη ημέρα, με τον ίδιο να αποκληρώνει γραπτώς την 15χρονη κόρη του, εξαιτίας των θρησκευτικών της επιλογών. 
 
 defencenet.gr 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.