Τον σκότωσε μια τυρόπιτα


Απίστευτο δράμα στο Σίσι του Νομού Ηρακλείου, όταν ένας 47χρονος την ώρα που έτρωγε μια τυρόπιτα, ένιωσε ένα κομμάτι να του κάθεται στο λαιμό με...τραγικές συνέπειες.
Το απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του και ενώ είχε παρέα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του neakriti.gr  μόλις τα οικεία του πρόσωπα αντιλήφθηκαν την εισρόφηση του ξένου σώματος που έκανε τον άνδρα να χάσει το χρώμα του και την ανάσα του τον μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο των Μαλίων.

H κατάσταση του, ήταν πολύ άσχημη, για αυτό οι γιατροί κάλεσαν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.  Ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τον 47χρονο σε ημιθανή κατάσταση και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί, έπεσαν πάνω στον ασθενή για να τον σώσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι ο άνδρας, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας
creteplus.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.