Μαχαιρώματα και αίμα στις φυλακές Στο νοσοκομείο πέντε κρατούμενοι!


filakes
Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου Πατρών, όταν και σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων ακόμη και με αυτοσχέδια μαχαίρια, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η σύρραξη σημειώθηκε στο προαύλιο των φυλακών μεταξύ αλλοδαπών και άλλων κρατουμένων, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Αποτέλεσμα της σύρραξης ήταν να τραυματιστούν πέντε άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις Νιγηριανοί, ηλικίας 45, 41, 40 και 46 ετών και ένας Σομαλός ηλικίας 31 ετών.
Ο ένας από τους Νιγηριανούς, ο 45χρονος μαχαιρώθηκε στο πόδι και ένας δεύτερος, 40 ετών πιο ελαφρά και πάλι από μαχαίρι. Οι υπόλοιποι έφεραν μώλωπες από γροθιές και κλωτσιές.
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον, ενώ την προανάκριση για τα αίτια έχει αναλάβει και διενεργεί το 4ο αστυνομικό τμήμα Πατρών.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.