Άγριο κράξιμο στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού


Άγριο κράξιμο στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού: Ξεφτίλα! Μπαρτζώκα φύγε

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ δεν έφερε μόνο τον αποκλεισμό τουΟλυμπιακού από τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και λαϊκά δικαστήρια για τονΓιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. 

Η υποδοχή που ετοίμασαν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ήταν... θερμή αλλά όχι με την έννοια που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι». Η ήττα φέρνει γκρίνια άλλωστε. Πόσω δε μάλλον η ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο

Μπαρτζώκα τελείωσες, φύγε μόνος σου. Μας αρρωστήσατε, μας κάνουν πλάκα τα πιτσιρίκια, ξεφτίλα», ήταν μόνο μερικά απ’ όσα ακούστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ!

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί πήγαν στο ΣΕΦ και περίμεναν την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει. Και όταν είδαν το πούλμαν άρχισαν τα... γαλλικά. Συνθήματα κατακραυγής και αγανάκτησης είχαν τον πρώτο λόγο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι πέταξαν και αντικείμενα. 

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κάλεσαν παίκτες και προπονητή να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την ευκαιρία που χάθηκε να «σπάσει» ξανά ο Ολυμπιακός την «κατάρα» του ΟΑΚΑ και μάλιστα απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που χτίζεται από την αρχή, που δεν είχε στις τάξεις του τον Γκιστ και είχε πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες στο ρόστερ του.

Η κατάσταση πάντως δεν ξέφυγε και μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν. 

Το αν αυτό θα είναι προσωρινό, είναι μια άλλη συζήτηση. Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εξελίξεων...

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.