Σήμερα 6μμ το ντερμπυ κορυφής ΑΟΧ-ΑΕΚ



Το ματς των Περιβολίων, αν μη τι άλλο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον! Ο Α.Ο.Χανιά φιλοξενεί στα Περιβόλια την ΑΕΚ και θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κόψει βαθμούς από τον μεγάλο αντίπαλό της, που όπως είπε ο Κώστας Μανωλάς "είναι περαστική από τη Β' Εθνική".
Το ματς εκτός των άλλων, είναι και ντέρμπι κορυφής. 4 βαθμοί ο ΑΟΧ, 6 βαθμοί η ΑΕΚ οπότε η "ψαλίδα" είναι στην μία νίκη. Ο ΑΟΧ ξέρει ότι η ΑΕΚ είναι ένας αντίπαλος που δύσκολα νικιέται, αλλά θα το παλέψει. Η ΑΕΚ ξέρει ότι ο ΑΟΧ, ειδικά στην έδρα του δεν καταβάλλεται εύκολα, οπότε θα χρειαστεί να κάνει υπερπροσπάθεια για να νικήσει. Σε κάθε περίπτωση το ματς αναμένεται να είναι αμφίρροπο.
Οι δύο ομάδες έχουν απουσίες, λίγες αλλά σημαντικές. Κοντέων και Παγώνης για τον ΑΟΧ, Ανάκογλου για την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν και σημαντικές επιστροφές, όπως του Γκότοβου για τον ΑΟΧ και του Αραβίδη για την ΑΕΚ.
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη της εξέδρας. Οι φίλοι του ΑΟΧ θα φτιάξουν μοναδική ατμόσφαιρα, οι φίλοι της ΑΕΚ θα συνεισφέρουν τα μέγιστα ώστε τα Περιβόλια να αποκτήσουν ιδιαίτερο χρώμα. Τα κατάμεστα (ή σχεδόν κατάμεστα) όπως όλα δείχνουν, Περιβόλια!
Ο Πειραιώτης Κωνσταντίνος Καρυοφίλλης ορίστηκε να διευθύνει την μεγάλη αναμέτρηση της Παρασκευής (24/10). Βοηθοί του θα είναι οι Κοτζαμανίδης και Γεωργακόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο (Πειραιά).
athlitiko.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.