3-0 ΟΙΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΑΟΧ ΤΟΝ ΑΡΗ


gynaikesarisaox
Eντυπωσιακή πρεμιέρα για τη γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Χανιά στην Α' Εθνική, που επικράτησε με 3-0 του Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ιστορική νίκη για τον ΑΟΧ ααπέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα.
Τα γκολ του ΑΟΧ σημείωσαν οι Σαρρή (2 τέρματα) και Μαραγκουδάκη, από ασίστ της μεγάλης πρωταγωνίστριας Σαρρή. Η ενημέρωση του ΑΟΧ αναφέρει:
Νίκη 0-3 για την γυναικεία ομάδα μας εκτός έδρας, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο της πρεμιέρας του γυναικείου πρωταθλήματος 'Α Εθνικής. Η Βεατρίκη Σαρρή άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε η Μανωλίτση  στο 39΄ ενώ το 0-2 έγινε μετά από σέντρα-σουτ της Σαρρή και κοντινή κεφαλιά της Μαραγκουδάκη. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με πολύ ωραίο σουτ στο «παραθυράκι» η Βεατρίκη Σαρρή. 
athlitiko
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.