Kαι τον κατούρησαν καί τον έδειραν


xania limaniΟργή και αποτροπιασμό προκαλεί ένα ακόμα περιστατικό βίας που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο παλιό λιμάνι των Χανίων κοντά στο φρούριο Φιρκά.
Όπως έγινε γνωστό, δύο νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια έναν Χανιώτη επιχειρηματία, που τους έκανε παρατήρηση επειδή ουρούσαν στην είσοδο της επιχείρησής του!
Ο Χανιώτης ο οποίος είναι και κάτοικος της παλιάς πόλης πήγε γύρω στις 6.30 το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του και είδε για μια ακόμη φορά κάποιους να ουρούν στην είσοδο.
Τους έκανε παρατήρηση και εκείνοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά. Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπάνε με κλωτσιές στο κεφάλι, στην πλάτη και στα χέρια. Τον άφησαν αναίσθητο και εξαφανίστηκαν.
Γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και με κάποια καθυστέρηση καθώς τα ασθενοφόρα ήταν την ίδια ώρα απασχολημένα σε άλλο περιστατικό, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.
Οι γιατροί διαπίστωσαν τον σοβαρό τραυματισμό του και το μεσημέρι τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση ενώ τώρα παραμένει νοσηλευόμενος στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση αυτή με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του άτυχου Χανιώτη.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά στην περιοχή με μεθυσμένους που προκαλούν και απειλούν. Είναι όμως το πιο σοβαρό που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα και που αμαυρώνει την εικόνα του παλιού λιμανιού αλλά και της πόλης των Χανίων.
Οι δράστες μέχρι στιγμής παραμένουν ασύλληπτοι.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.