Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ "ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΥΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!




Τσιτώθηκε η… αντιρατσιστική Γερμανία της φράου Μέρκελ από τον μεγάλο αριθμό των λαθρομεταναστών (από τη Βόρειο Αφρική και την Μέση Ανατολή)που εισέρχεται στα εδάφη της και τώρα γυρεύει… αναθεώρηση της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής και της πολιτικής ασύλου, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel». Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2013, 130.000 άτομα έκαναν αίτηση για χορήγηση ασύλου στη Γερμανία, αριθμός που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο του συνολικού αριθμού αιτήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το 2014 οι αιτήσεις στη Γερμανία αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200.000.

Σε πόσους, όμως, δίνει άσυλο η Γερμανία και διαμαρτύρεται; Το 2014 χορηγήθηκε άσυλο μόλις στο 1,6% των προσφύγων που έκαναν αίτηση!!!

Από κει και πέρα, ο αρμόδιος υπουργός της Γερμανίας κατηγόρησε την Ιταλία, ότι δεν τηρεί τον Κανονισμό του Δουβλίνου, που ορίζει ότι όλες οι αιτήσεις για χορήγηση ασύλου πρέπει να εξετάζονται στη χώρα εισόδου. Η Ρώμη, λέει η Γερμανία, επιτρέπει στους μετανάστες να φεύγουν προς τον Βορρά χωρίς να εξετάζει τις περιπτώσεις τους (όπως η Ελλάδα των γραικύλων που αφήνει τους πάντες να μπουν και κανέναν να βγει…).

Τέλος, στις αρχές του Οκτωβρίου η Γερμανία σκοπεύει να προτείνει (και να επιβάλλει…) την καθιέρωση συγκεκριμένου ποσοστού προσφύγων που θα δέχεται το κάθε κράτος-μέλος της ΕΕ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, θα μας φορτώσουν κι άλλους…
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.