Ο Γεώργιος Σχοινοπλοκάκης απαντά στις δηλώσεις Σαρρή

Γεώργιος Σχοινοπλοκάκης

Διάβασα  με προσοχή στα χανιώτικα νέα το κείμενο - παραλήρημα του ΦΡΕΣΚΟΥ στη τοπική αυτοδιοίκηση κυρίου Σαρρή , αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι οι Χανιώτες πολίτες με τη ψήφο τους έστειλαν 49 ανθρώπους για να προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα του Δήμου Χανίων και όχι για να κάνουν ανίερο αγώνα για τα κομματικά σωματεία τους.
Διαβάσαμε κατηγορίες εναντίον ανθρώπων οι οποίοι συμμετέχουμε στα δρώμενα του τόπου μας εδώ και αρκετές τετραετίες και με τη στάση μας από όποια θέση μας έχει τοποθετήσει ο κόσμος με τη ψήφο τους σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων . Με το κείμενο του ο κύριος Σαρρής ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ακόμα και τεμπέληδες .... ευτυχώς ο κόσμος ΞΕΡΕΙ ποιος είναι ο καθένας από εμάς, καλό λοιπόν θα είναι για το ΠΡΩΤΑΡΗ στη τοπική αυτοδιοίκηση κύριο Σαρρή πριν μιλήσει-η πριν γράψει- να βουτάει και λίγο τη γλώσσα στο μυαλό του.
Η πενταετία έχει πολύ δρόμο μπροστά της και η συνδιοίκηση των κυρίων Βάμβουκα και Σαρρή - όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δημοτικός σύμβουλος του κυρίου Σαρρή - να είναι σίγουρη ότι δε θα κάνει το δήμο οχυρό για ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ συμφέροντα.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.