Οι παλαίμαχοι του Κισσαμικού και της Ε.Α.Ρ τίμησαν τη μνήμη του Σπύρου Αμαραντίδη


Οι παλαίμαχοι του Κισσαμικού και της Ε.Α.Ρ., με σημείο αναφοράς το δελφίνι στη φανέλα, τίμησαν τη μνήμη του Σπύρου Αμαραντίδη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, έχοντας προλάβει να αφήσει σημαντικό έργο στο ποδόσφαιρο των Χανίων και στον Σύλλογό μας.
Πριν την έναρξη του αγώνα οι παλαίμαχοι του Κισσαμικού και της ΕΑΡ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στη μνήμη του Σπύρου Αμαραντίδη στη σύζυγό του Θώμη Δήμου. 
Ο Αντιπρόεδρος του Κισσαμικού Γιώργος Ξηρουχάκης και ο αρχηγός των παλαιμάχων της ΕΑΡ Σταύρος Καλαϊτζιδάκης εκφώνησαν ομιλίες για τον Σπύρο Αμαραντίδη μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης.
Με τη σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Παλιές δόξες του Κισσαμικού και της ιστορικής ΕΑΡ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στον κόσμο που παρευρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.
Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία ο σπουδαίος Αργεντινός διεθνής άσος Λουτσιάνο Γκαλέτι, που φόρεσε τη φανέλα του Κισσαμικού, πετυχαίνοντας τρία σπάνιας ομορφιάς γκολ.
Η ΕΑΡ πήρε τη νίκη με σκορ 5-3 με σκόρερ τους Ιωαννίδη (0-1 και 3-4), Βροντάκη (1-2), Καλαϊτζιδάκη (3-3) και Χόμπη (3-5).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού Βαγγέλης Παναγάκης. 
Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε πλούσιο φαγοπότι.

Παλαίμαχοι Κισσαμικού: Ασγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Φραγκιουδάκης, Μαραγκουδάκης, Στυλιανουδάκης, Σημαντηράκης, Μπαξεβάνος, Χαιρετάκης, Θ. Σγουρομάλλης, Ντεντάκης, Γκαλέτι.

Έπαιξαν και οι Γ. Σγουρομάλλης, Μπατιστάκης, Δασκαλάκης, Ζουριδάκης.

Παλαίμαχοι ΕΑΡ: Μακριδάκης, Βροντάκης, Δεληγιαννάκης, Ιωαννίδης, Λυρώνης, Δελήμπασης, Βουράκης, Καλαϊτζιδάκης, Ξηράκης, Αντωνογιωργάκης, Ανδριώτης. 

Έπαιξαν και οι Χόμπης, Αλεξάκης, Μαρκουλιδάκης.
neatv
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.