Δανεικός από τον Πλατανιά στον ΑΟΧ, ο Σούκιας


soukias
Μια νέα σελίδα φαίνεται να ανοίγει στις σχέσεις Πλατανιά και ΑΟΧ νε την οριστικοποίηση του δανεισμού για τον επόμενο χρόνο από τους “κόκκινους” στους “μπλέ” του νεαρού Ραφαήλ Σούκια. Ο εικοσάχρονος μέσος είχε κάποιες -λίγες είναι η αλήθεια- συμμετοχές με την ομάδα του Πλατανιά και την περασμένη χρονιά,όμως,   όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος τον υπολογίζει για το μέλλον και εφόσον δουλέψει θα έχει τη δυνατότητα να πάρει τις ευκαιρίες του σε μια μικρότερη κατηγορία.
‘Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε πρόπερσι βασικός στην U20 του Ολυμπιακού σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο επίσημο Ευρωπαϊκό τέρμα των ερυθρόλευκων στην εντυπωσιακή πορεία του Θρύλου μέχρι τους “8″ του NextGen Series.
Πάνω απ΄όλα , όμως, εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι ότι άνοιξε-επιτέλους- δίοδος επικοινωνίας μεταξύ των δυο Χανιώτικων ομάδων κάτι που-βραχυπρόθεσμα- αναμένεται να αποφέρει πολλαπλά οφέλη και στις δυο.
sportfmxania
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.