Καλή η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ΑΟΧ


kipello elladas
Με την νεοφώτιστη ομάδα του Αλίμου κληρώθηκε να παίξει ο Αθλητικός ΄Ομιλος Χανιά για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα δώσει τον πρώτο αγώνα στα Περιβόλια (στο τριήμερο 28-30/ο8) ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα διαξαχθεί σε ημερομηνία μεταξύ 12-14/09.
Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:
1ος Όμιλος
Τα ζευγάρια
Χανιά – Άλιμος
Αχαρναϊκός – Φωστήρας
Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή
Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης
Παναχαϊκή – Πανηλειακός
Ερμιονίδα – Παναιγιάλειος
ΑΕΚ – Φωκικός
2ος Όμιλος
Ηρακλής – Λαμία
Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός Γαζώρου
ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων Καλαμαριάς – Άρης
Πιερικός – Τίρναβος
Αιγινιακός – Αγροτικός Αστέρας
Δόξα Δράμας – Ζάκυνθος
Καταγγελία Ολ.Βόλου κατά Λάρισας!
Θέμα προέκυψε στο παρά ένα της κλήρωσης… Ο Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε καταγγελία-αναφορά προς την ΕΠΟ για να μην συμμετάσχει στην στη διαδικασία της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΛ. Και αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας ανέφεραν εγγράφως ότι δεν η Λάρισα βρίσκεται ακόμα υπό καθεστώς εκκαθάρισης, δεν υπάρχει νέα ΠΑΕ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πάρει μέρος στο θεσμό η ΑΕΛ.
Η επιτροπή Κυπέλλου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Μάνος Γαβριηλίδης, γνωστοποίησε την απόφαση να πάρει κανονικά μέρος η ΑΕΛ στην κλήρωση μετά από ενημέρωση και της νομικής υπηρεσίας. Συγκεκριμένα διευκρινίστηκε ότι η ΑΕΛ συμμετέχει κανονικά στην κλήρωση με την επιφύλαξη πως αν τρεις ημέρες πριν την έναρξη να του αγώνα δεν έχουν ρυθμιστεί όλες οι εκκρεμότητες, τότε η ομάδα που είναι να αγωνιστεί μαζί της θα προκριθεί χωρίς αγώνα. Το ίδιο θα συμβεί και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα που θα έχει πρόβλημα.

sportfmxania.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.