Χανιώτης με ALS αυτομπουγελώνεται και προκαλεί τον Σαμαρά! (VIDEO)


Χανιώτης με ALS αυτομπουγελώνεται και προκαλεί τον Σαμαρά! (VIDEO)

Στα... αυτομπουγελώματα για καλό σκοπό συμμετείχε κι ένας άνθρωπος από τα Χανιάπου πάσχει ο ίδιος από την ασθένεια ALS, προκαλώντας τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να τον μιμηθεί, ενώ ακολούθησε κι ένα ομαδικό ice bucket challenge από τους δεκάδες παρευρισκομένους!

Ένας άνθρωπος που πάσχει από τη σπάνια νόσο ALS, οργάνωσε ένα ομαδικό ice bucket challenge, προκαλώντας με τη σειρά του τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και δύο ακόμη γνωστούς Έλληνες να κάνουν το ίδιο.

Ο  52χρονος σήμερα ασθενής, διεγνώσθη με την ασθένεια πριν από 6 χρόνια και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, καθώς η ασθένεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και έχοντας νοσηλευτεί μια φορά στην εντατική, θέλει να στείλει μήνυμα δύναμης και ελπίδας αλλά και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.



"Ήταν μια ιδέα του πατέρα μου και αναλάβαμε να την οργανώσουμε", δηλώνει ο γιος του, εξηγώντας ότι ο πατέρας του δεν μπορεί να μιλήσει και για αυτό η οικογένειά του ανέλαβε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του.

Στο βίντεο, η κόρη του διαβάζει τα λόγια, εκ μέρους του πατέρα της, ανακοινώνοντας τα τρία ονόματα που προσκαλούνται σε αυτομπουγέλωμα:

"Προσκαλώ τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ελπιζοντας να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, το δημοσιογράφο και φίλο μου Νίκο Μάνεση, τον οποίο εκτιμώ πολύ και τον τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο, που έχει δείξει και στο παρελθόν με πράξεις του το φιλανθρωπικό του έργο".


Πηγή: flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.