Και ο Κυπραίος στον ΑΟΧ


KIPRAIOS
Μια ακόμα προσθήκη προπονητή μετά τους Γιουμπάκη, Βεργανελάκη και Καφούση έκανε ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά καθώς στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών ανήκει πλέον και ο Νίκος Κυπραίος. \
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά.
Ο ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κυπραίο ο οποίος θα αναλάβει τμήμα της ακαδημίας της ομάδας μας, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Είναι γεννημένος 01-08-1979 και έχει αγωνιστεί σαν παίκτης στην Ιωνία Χανίων απο το 1992 νεχρι το 2002 ακολούθησαν οι Αστέρας Χαλέπας, ΕΘΚ Καστελίου Ιδομενέας, Άρης Βουκολιών και επιστροφή στον Αστέρα Χαλέπας.
Έχει τελειώσει την σχολή το 2012 uefa β’ και στο παρελθόν έχει προπονήσει τα τζουνιορ του Μινωταύρου 2012-2013 σεζον και τη σεζον 2013-2014 τα τζουνιορ του Αστέρα Χαλέπας.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.