Σαββατιάτικες στοιχηματικές προτάσεις από το xanianews.gr...!!


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία τα ματς πολλά καθώς και τα κίνητρα των ομάδων...Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να προτείνω 5 σημεία με αρκετά ικανοποιητική απόδοση.....επιγραμματικά:



160 Μόντενα-Γιούβε Στάμπια over 2,5 Κάλυτερη ομάδα η Μόντενα θα δόυμε ανοιχτό παιχνίδι


205 Μπόλτον-Μπράνσλει over 2.5 3 Σερί under στην έδρα της η Μπόλτον,ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό


213 Nοτς Κάουντι-Πορυ Βέιλ 1 Η Νοτς Κάουντι δίνει μάχη παραμονής και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην Πορτ Βέιλ


226 Πλίμουθ-Όξφορντ 1 Η Πλίμουθ, που μετά το διπλό στο Νιούπορτ, μείωσε την απόσταση της από την 7η θέση των πλέι-οφ στους δύο βαθμούς. Με νίκη ξεπερνάει την Οξφορντ που βρίσκεται από πάνω της και υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε σε αυτό το σημείο

256 Μπάγερν-Ντόρτμουντ 4-6 goal  απαλλαγμένη απο κάθε άγχος η Μπάγερν θα κινιγύσει γκόλ και θέαμα,στον αντίποδα περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και από την ομάδα τη Ντόρτμουντ.

35 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ

Προτεινόμενο σύστημα 3-4-5 3 φορές 


Καλή μας επιτυχία 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.