Τρόμος στο καθεστώς: Στοχοποιούν την Πατουλίδου επειδή είπε την αλήθεια για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής VIDEO



Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου, βρέθηκε ΣΤΟ στόχαστρο Των νταβατζήδων Της ενημέρωσης εξαιτίας  Της στάσης ΠΟΥ κράτησε ΣΕ Τηλεοπτική Εκπομπή ΓΙΑ τις παράνομες διώξεις ΚΑΤΑ Της Χρυσής Αυγής.
Η κ. Πατουλίδου ΣΤΑ τέλη Φεβρουαρίου συμμετείχε ΣΕ Τηλεοπτική Εκπομπή μαζι ΜΕ ΤΟΝ εκπρόσωπό Τύπου Της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ΚΑΙ ΤΟ είπε αυτονόητο Ότι Ο Λαϊκός Σύνδεσμος καταδιώκεται ΜΕ ψέματα.  
Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος παρατήρησε "Ο διωγμός ΤΟΝ οποίο υφίσταται Η. Χρυσή Αυγή ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ νομικά αστήρικτος ΚΑΙ Πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα " και η Βούλα Πατουλίδου απάντησε:    
«Πότε έχουμε δημοκρατία? Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό, τι θέλουμε?
Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν? Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη ". 
Στην ίδια συνέντευξη η Βούλα Πατουλίδου αναφέρθηκε στον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006) λέγοντας: " Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος? "


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.