H luiasana Lopilato(Μia)σήμερα!!....


Το πλήρες όνομά της είναι Luisana Lopilato Loreley Mοντέλο  Αργεντινής  καταγωγής, ηθοποιός και τραγουδιστής σήμερα ζει στον Καναδά με τον σύζυγό της, τον διεθνή  τραγουδιστή  Michael Buble, με τον οποίο έχει ένα γιο που ονομάζεται Νώε Buble.
Η καναδικής καταγωγής  μουσικός και η ηθοποιός συναντήθηκαν στα τέλη του 2008, όταν ο Buble έδωσε ρεσιτάλ στο Μπουένος Άιρες. Μετά τη συναυλία, Luisana κλήθηκε στο καμαρίνι του καλλιτέχνη και η πρώτη γνωριμία ήταν γεγονός.
Την προσκάλεσε να τον συνοδεύσει σε ένα πάρτι, αλλά εκείνη αρνήθηκε.Αλλά ο  Buble επέμεινε.Μετά από αρκετούς μήνες ανταλλαγής μηνυμάτων  κειμένου, e-mails, chats και τα τηλεφωνήματα, το ειδύλλιο ξεκίνησε.
Η πρώτη τους δημόσια εμφάνισή τ ήταν κατά την 57η ετήσια BMI Pop Awards στο Beverly Hills.Επιπλέον, ο τραγουδιστής ζήτησε από την τότε φίλη του να συμμετάσχει στο μουσικό βίντεο με τίτλο Haven’t Met You Yet. Το 2009, που ανακοίνωσαν τον αραβώνα τους στην Αργεντινή, και δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε  στις 31 Μαρτίου 2011 στην αστική τελετή στην πόλη του Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. 
"Είχα πρόβλημα που το λέω αυτό, αλλά τη πάτησα με τη γυναίκα μου, η οποία είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και η καλύτερη φίλος μου, ήθελα να είμαι μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αλλά φοβόμουν να παντρευτώ τη Luisana, "Michael Buble στο« George Stroumboulopoulos Tonight '.
Στις 27 Αυγούστου 2013, γεννήθηκε στον Καναδά ο πρώτος γιος του ζευγαριού. Σήμεραη Luisana συνοδεύει τον σύζυγό της στην περιοδεία του με το γιο του. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση!

Ποια είναι η luisana;

Luisana Lopilato.
Michael Buble ανοίγει για το γάμο του με την Luisana Lopilato. (Shutterstock)
Η Luisana γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1987 στο Μπουένος Άιρες, όπου ζούσε με τους γονείς της και τα δύο της αδέλφια, Dario, και Ντανιέλα επίσης ηθοποιός.
Σαν μια γνήσια  Αργεντινή, είναι φαν του ποδοσφαίρου και αγαπημένη ομάδα της είναι η River Plate (η παραδοσιακή αντίπαλος της Μπόκα Τζούνιορς).

Το 1998, επιλέχτηκε από τον τραγουδοποιό και παραγωγό Cris Morena, να είναι μέρος του cast της σειράς Chiquititas, στην οποία συμμετείχε μέχρι το 2001, παίζοντας Luisana Maza.
Το 2002 ο Morena δημιούργησε το  Rebelde Way(γνωστό ως ανυπότακτες καρδιές)  και  επίλεξε για μια ακόμη φορά Lopilato να παίξει το ρόλο της Mia Colucci. Μαζί με τη σειρά ήρθε η επιτυχία της μπάντας Erreway, που σχηματίζεται από Lopilato, Benjamin Rojas, Camila Bordonaba και ο Felipe Colombo, η οποία περιόδευσε πολλές χώρες.
Luisana





Η επιτυχία του τηλεοπτικού θεάματος εκτόξευσε  τη σταδιοδρομία της  Lopilato, και πολλά περιοδικά την περικύκλωναν, συμπεριλαμβανομένων του  people  και του  Maxim. Το Erreway πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και είναι γνωστό διεθνώς, αλλά κυρίως στο Ισραήλ, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, την Πορτογαλία και το Μεξικό.

Το 2013, Luisana Lopilato παρουσίασε το «The Journal of Mini bubble», μια online εφαρμογή με πληροφορίες και συμβουλές για μια υγιή εγκυμοσύνη, με τη σφραγίδα της UNICEF.π
Luisana Lopilato SON
Το 2013, Luisana Lopilato έγινε μητέρα στο Νώε, το πρώτο της παιδί με τον Michael Buble. (Instagram)
Από τότε που η  Luisana Lopilato έγινε μητέρα στο Νώε, το πρώτο παιδί της με τον τραγουδιστή, η αργεντινή ηθοποιός αφιερώθηκε πλήρως στην οικογένεια της. 
Ας θυμηθούμε την luisana η αλλιώς τη γνωστη μας mia.....


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.